Buy this product
1400 Lekë

Prapaskenat e historisë botërore vëll 2 ( Published by: Helga's Secrets in 1995 )

Author:  David Icke
Translator:  Alfred Cako

Sa pak që e njohim hierarkinë e gjithësisë! Sa guxim duhet që të sfidojmë me madhështinë dhe epërsinë e diturisë një krijim të tillë?! Një milion botë mund të ekzistojnë ndër qiej...përtej vendqëndrimit tonë.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Helga's Secrets (1995)
  • Published in: 1995
  • ISBN-13: 9789928090058
  • Format: Library Binding
  • Page nr.: 325
  • Book dimensions: 140 x 202 x 28 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania