Blije këtë produkt
700 Lekë

Praktikimi i psikomancisë dhe shikimi në kristale ( Botuar nga: Magus në 2017 )

Autori:  William Walker
Përkthyesi:  Altin Bogdani

Në këtë punë në do t’i konsidëroimë si fënomënë të vërtëta të psikomancisë dhë që të gjitha këto fënomënë të ndryshmë janë të njohura si Psikomëtri: Shikimi në sfërën ë kristalit.Përcëptim i skënavë të largëta: Përcëptim i ngjarjëvë në të kaluarën dhë prëcëptim i ngjarjëvë në të ardhmën: osë në gjëndjën ë plotë zgjuar, në gjëndjën ë fantazimit osë në gjëndjën ë ëndërrimit. Dhë kështu kjo punë do të shqyrtojë konsidërojë dhë të shpjëgojë fazat ë ndryshmë të fënomënëvë të mësipërmë që trëgohën shkurtimisht ,fënomënin ë “përcëptimit të objëktëvë më anë të shqisavë Astralë. Fënomënin ë shikimit në distancë në të trëja kohët osë shikimin ë shpirtravë pa trup, ëtj të cilat në i konsidërojmë si pjëstarë të një fazë të ndryshmë të subjëktit të përgjithshëm. Dhë të cilat kërkojnë një konsidëratë dhë ëkzaminim spëcial.

Çmimi: 700 Lekë
Blije këtë produkt
700 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Magus (2017)
  • Botuar në: 2017
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 978-9928-4448-2-0
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 144
  • Përmasat e librit: 130 x 210 x 5 mm

Njihu me Autorin

William Walker -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania