Buy this product
500 Lekë

Portrete shenjtërish III ( Published by: in 2016 )


Duke na përshkruar këta portrete biblikë shenjtërie, Atë Antonio Maria Sicari ka dashur të na mësojë ta shohim edhe vetë Bilbën si libër ku flitet për shenjtër, në të cilin Shenjti e Shenjtërve është protagonisti kryesor. Kështu, edhe çdo libër tjetër shenjtërish, do të mësojmë ta shohim pothuajse si faqe të Biblës, në të cilat gjithnjë Hyji tregon se e vazhdon historinë e shëlbimit dhe se mbetet gjithnjë protagonisti kryesor. Duke u ndihmuar dhe nga arkeologjia dhe teologjia bashkëkohore, autori na ofron një mënyrë të thellë teologjike dhe historike të të shikuarit disa figura biblike. Kështu, persouazhet që jemi mësuar t’i njohim vetëm nga tekstet biblike, tani kemi mundësinë t’i shohim në mënyrë më të plotë e më të kuptueshme nga të gjithë.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-189-67-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 112
  • Book dimensions: 159 x 226 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania