Buy this product
1500 Lekë

Poezia lirike antike greke ( Published by: Toena in 2018 )


E degjon! Me zë të lartë po na thërret që të shkojmë edhe ne atje, të bashkohemi me të, dhe nata veshëngrehur që çdo gjë përgjon, mundohet të na thotë, të na përshpërisë me mundim, prej dallgëve që e pengojnë, atë thirrjen e saj të fshehtë, të paqartë, të pashjeguar...

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-235-16-9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 145 x 210 x 23 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania