Buy this product
280 Lekë

Poetikë regjisoriale ( Published by: in 2003 )

Author:  Josif Papagjoni

Price: 280 Lekë
Buy this product
280 Lekë

Product Details

  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-901-0-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 160 x 232 x 14 mm

More About the Author

Josif Papagjoni -

Studiues e kritik i teatrit, kinematografisë e letërsisë, profesor.Lindi në Sarandë, më 16 shkurt 1950. Kreu studimet në Institutin e Lartë të Arteve (dega e dramës, 1972) Tiranë dhe për një kohë të shkurtër punoi po aty si pedagog.Në vitet 1973 - 1977 ishte regjisor dhe drejtor i Shtëpisë së ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania