Buy this product
800 Lekë

Poeteka ( Published by: in 2017 )

Author:  Grup autorësh

Poeteka ështe revistë letrare dhe kulturore , është pjesë dhe partner i rrjetit të revistave kulturore europiane.Veprat artistike të këtij numri janë përzgjedhur nga krijimtaria e Andy Warhol në 30 - vjetorin e ndarjes nga jeta.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 195
  • Book dimensions: 170 x 235 x 10 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania