Buy this product
500 Lekë

Piratët e vegjël dhe thesari i çmuar ( Published by: Mediaprint in 2021 )


48 Lojëra dhe aktivitete që mbështesin zhvillimin e fëmijës suaj. Loërat që bëjnë fëmijët në këtë botim lehtësojnë zhvillimin e aftësive të nevojshme në moshën parashkollore. Aktivitetet janë të renditura nga më e thjeshta te më e vështira. Botimi përmban mjete didaktike për të punnuar.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928084903
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 50
  • Book dimensions: 150 x 210 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania