Buy this product
600 Lekë

Piloti i qytetit nën borë ( Published by: in 2017 )

Author:  Mehmet Elezi

Kjo mos do të thotë se edhe pilotin e kanë vrarë, si dhe të birin? Si mund të fluturojë me helikopter një i vrarë? -Si the, si the? Përskaj murit levizi Xhaketa e Varur në Gozhdë. -Nga hyre këtu? Xhaketa e Varur në Gozhde nuk u përgjigj. Picërroi sytë si kokrra dellinje a si bira mbushur me tutkall. Ylli Brushtullës iu ndërmendën prapeë sytë e së shoqes.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-222-29-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 172
  • Book dimensions: 140 x 205 x 15 mm

More About the Author

Mehmet Elezi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania