Faqja e autorit

Pier Paolo


Pier Paolo Pasolini ishte poet, shkrimtar, regjisor, skenarist, dramaturg dhe gazetar, nje nga intelektualet dhe artistet italiane me te medhenj te shek. XX. Ai ishte vezhgues i holle i ndryshimeve qe pesoi shoqeria italiane pas Luftes se Dyte Boterore deri ne mesin e viteve 70, si dhe nje figure kontroverse, qe nxiti polemika dhe debate te pareshtura per shkak te radikalizmit qe shfaqi ne gjykimet e veta; nje kritik i paepur kunder zakoneve borgjeze dhe shoqerise se konsumit qe sapo kishte nisur te lulezonte ne Italine e viteve 60 - '70.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania