Buy this product
1200 Lekë

Pezull ( Published by: Fan Noli in 2009 )

Author:  Jean-Paul Sartre
Translator:  Diana Çuli

“Rrugët e lirisë”, është një seri e novelave nga Jean-Paul Sartre. E menduar si një tetralogji, ajo u la e paplotë me vetëm tre nga katër vëllimet e planifikuara për publikim. Romanet, janë shkruar kryesisht në përgjigje të ngjarjeve të Luftës së Dytë Botërore dhe pushtimit nazist të Francës, dhe paraqesin ndryshimet në mendimin filozofik dhe pozitën filozofike të Sartrit. Kjo seri e romaneve është konsideruar se ka disa karakteristika autobiografike ku, Mathieu personifikon Sartrin, dhe Ivich përfaqëson Olga Kosakieëicz.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-52-91-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 446
  • Book dimensions: 130 x 205 x 30 mm

More About the Author

Jean-Paul Sartre -

All rights reserved. © 2015 Library Albania