Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Petra Soukupova


• PETRA SOUKUPOVA ka lindur në vitin 1982. Ajo është dramaturge, skenariste dhe shkrimtare bashkëkohore çeke. Ka studiuar për skenariste dhe dramaturgji në shkollën e filmit dhe të televizionit të Akademisë së Arteve të Aplikuara (FAMU) në Pragë. Është autorja e shtatë librave deri më tani, dy prej të cilëve janë për fëmijë. Soukupova ka qenë skenariste në sitcom-in "Comeback" (2008-2010) si dhe në serialin "Kosmo" (2016). Jeton dhe punon në Pragë.
Libri "Jeta sipas Vikit" është përzgjedhur si kandidat për çmimin Magnesia Litera for Prose and Czech Book Awards
Petra Soukupova është fituese e çmimeve:
• Jiri Orten Award (2008)
• Magnesia Litera Award for Book of the Year(2010)

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania