Buy this product
250 Lekë

Pesë javë në balonë ( Published by: Bota Shqiptare in 2008 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Migena Mata

Eksploratori Dr. Samuel Ferguson i shoqëruar nga shërbyesi i tij Joe, dhe shoku i tij gjuetar profesionist Riçard “Dik” Kenendi, shkojnë të eksplorojnë Afrikën akoma pak të vizituar në një udhëtim me balonë me hidrogjen. Dr. Samuel ka shpikur një mekanizëm që i mundëson balonës të bëjë udhëtime të gjata. Ai ka ndërmend të vizitojë Saharanë, Çadin dhe Afrikën lindore. Udhëtimi fillon në Zanzobar në bregun lindor dhe kalon afër: liqenit Viktoria, liqenit Çad, Timbuktu, e deri në Senegal. Libri tregon për kontinentin afrikan ende të paeksploruar plotësisht ndërkohë që bota po kalon një fazë modernizimi të gjithanshëm ndërkohë që në Afrikë, mbretërojnë savanat dhe nëna natyrë, ashtu siç duhet të jetë.

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99956-11-49-1
  • Page nr.: 104
  • Book dimensions: 133 x 208 x 8 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania