Buy this product
300 Lekë

Përrallëza e detit ( Published by: Aeditions in 2011 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Diana Çuli

Guaskorja. breshka e detit, u kërkon miqve të saj të detit. që ta ndihmojnë të dalë në breg. Atyre u ndodhin disa gjëra tepër zbavitëse! Nga seria e Përrallëzave me Dritare si: Miq të vërtetë, Zana e humbur, Thesari i piratit të vogël, Përrallëza e fermës dhe Përrallëza e detit.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-41-21-4
  • Format: Pop-Up
  • Page nr.: 12
  • Book dimensions: 165 x 167 x 10 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania