Buy this product
800 Lekë

Përrallëza dhe vjersha për vogëlushë ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Korab Hoxha

Ky libër është hartuar për fëmijë nga 1 deri në tre vjeç. Për ta janë edhe këto përralla të shkurtra me pak tekst, me fjalë të thjeshta e nganjëherë me rimë. Atyre u kushtohen edhe plot vizatime të mrekullushme. Lexim të këndshëm të rriturve! Ëndrra të ëmbla vogëlushëve!

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 30 4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 92
  • Book dimensions: 205 x 237 x 20 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania