Buy this product
1000 Lekë

Përrallat më të bukura ( Published by: Toena in 2004 )

Author:  L. M. Salvadori
Translator:  Irena Toçi

Në këtë libër do të gjeni 12 përralla të ilustruara: • Bambi • Libri i xhunglës • Hansel e Gretel • Tre derrucët • Borëbardha dhe 7 xhuxhët • Maçoku me çizme • Rosaku i shëmtuar • Bukuroshja e fjetur • Hirushja • Kësulkuqja • Pinoku • Gishtëza

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2004)
  • Published in: 2004
  • ISBN-10: 99927-1-497-2
  • Page nr.: 100
  • Book dimensions: 207 x 290 x 12 mm

More About the Author

L. M. Salvadori -

All rights reserved. © 2015 Library Albania