Buy this product
1200 Lekë

Përralla të paharrueshme me princesha ( Published by: Bota Shqiptare in 2020 )

Translator:  Taulant Hatia

Një libër i bukur me tregime klasike për fëmijë të ilustruara nga Maria Rita Gentili, Giorgia Farnesi, Laura Brancati dhe Fulvia Foglizzo. Tregimet klasike që përfshihen në këtë libër janë: Borëbardha dhe shtatë xhuxhat, Hirushja, Liza në botën e çudirave, Kësulëkuqja dhe Bukuroshja e fjetur.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 407 9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 224 x 284 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania