Buy this product
1200 Lekë

Përralla shqiptare 100 + 1 natë I ( Published by: Aeditions in 2010 )

Author:  Virgjil Muçi

Një përmbledhje me përralla shqiptare te ndryshme, të sjella për lexuesin nga autori Virgjil Muçi. Ku ndër to do të lexoni: "Shporta, Djali, Sorra dhe...", "Dedalia dhe Katallani", "Qerosi", "Dhelpra cubele", "Petriti" etj...

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99956-704-8-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 486
  • Book dimensions: 170 x 400 x 10 mm

More About the Author

Virgjil Muçi -

Virgjil Muçi u lind në Tiranë më 18 gusht 1956. Veprimtaria e tij letrare e artistike është tejet e gjerë dhe e larmishme. Autor i mëse 10 librave që rrokin një krijimtari që zë fill me prozën e shkurtër e të gjatë, për të vijuar më pas me poezinë, kinematografinë dhe, së fundi, edhe në lëmin e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania