Buy this product
600 Lekë

Përralla popullore spanjolle ( Published by: in 2020 )

Author:  Grup autoresh

Përrallat, si një nga nënllojet më të përhapura të krijimtarisë gojore, sjellin disa nga tiparet më thelbësore të një vendi, si mënyrat e jetesës, traditat dhe botëkuptimin. Tridhjetë e katër përrallat popullore spanjolle, të shqipëruara nga Diana Jaka, vijnë si një arsenal i trashëguar nga kultura orale dhe në përmbajtjen e tyre, kanë elementin fantastik, magjik, ashtu si përrallat e cilitdo vend të botës. Fakti që ato nuk kanë autorësi, iu jep atyre një shtrirje të gjerë, duke i kthyer në një pasuri shoqërore që trashëgohet, ruhet e pasurohet nga vetë shoqëria.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 253 93 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 300
  • Book dimensions: 123 x 170 x 15 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania