Buy this product
1200 Lekë

Përralla me princesha dhe sirena ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Saverina Pasho

Doni ta zbuloni vendin magjik të princeshave e të sirenave? Po t’i lexoni këto përralla të këndshme, me siguri që do ta gjeni. E pastaj do t’ju duket edhe juve sikur po merrni pjesë në një konkurs dallgësh a në një ballo ose sikur po bisedoni me sirenat e fshehura në guaska a në shpellat-anije… Njihni Ajanën, Shkumëzën, Monën e sa e sa princesha e sirena të tjera. Ato do t’ju bëhen mike kur të ndiheni vetëm.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 31 1
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 116
  • Book dimensions: 230 x 300 x 16 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania