Buy this product
1200 Lekë

Përralla me princesha dhe kafshë magjike ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Saverina Pasho

Po të hyni në botën e veçantë të këtij libri, do të takoni princeshë Heleborën dhe dragoin e saj të çuditshëm, princeshë Abin bashkë me macen që flet, mjellmën fisnike të princeshë Ondinës, si dhe shumë princesha të tjera dhe kafshë magjike. Në këto përralla do të zbuloni vendet e mrekullueshme ku jetojnë e argëtohen personazhet tona dhe do të kënaqeni me aventurat e tyre të pazakonta.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 87 8
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 114
  • Book dimensions: 228 x 298 x 18 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania