Buy this product
700 Lekë

Perëndia mbrapsht dhe e dashura ( Published by: in )

Author:  Visar Zhiti

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Page nr.: 285
  • Book dimensions: 135 x 205 x 15 mm

More About the Author

Visar Zhiti -

Visar Zhiti, lindur më 2 dhjetor 1952 në Durrës është shkrimtar shqiptar. Visar Zhiti ishte bir i aktorit dhe poetit Hekuran Zhiti (1911-1989). Visar Zhiti u rrit në Lushnjë, ku ai përfundoi shkollën e mesme në vitin 1970. Pas përfundimit të studimeve në Institutin e Lartë Pedagogjik në Shkodër (sot ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania