Buy this product
1000 Lekë

Për shqipen dhe shqiptarët 1 ( Published by: INFBOTUES in 2008 )

Author:  Ali Dhrimo

Duke iu përkushtuar zhvillimit të normës gjuhësore shqipe dhe kodifikimit të saj, autori në këtë vëllim merret me: një studim monografik për problemet e mbiemrave, çështje të sistemimit të shumësit të emrave çështje të sistemit foljor dhe një monografi për aspektin dhe mënyrat e veprimit foljor në gjuhën shqipe.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99956-682-9-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 486
  • Book dimensions: 170 x 238 x 23 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania