Buy this product
700 Lekë

Pelegrini i Kompostelës ( Published by: Toena in 2003 )

Author:  Paulo Coelho
Translator:  Nonda Varfi

Romani tregon udhëtimin e rrëfimtarit Paulo përgjatë shtegut të pelegrinëve që të çonte në Shën Zhak të Kompostelës, në Spanjë. Në shoqërinë e udhërrëfyesit të tij shpirtëror, misteriozit dhe enigmatikut Petrus, Paulo përballet me një sërë provash, takon persona që vënë në rrezik mbërritjen dhe besimin e tij.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2003)
  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-1-740-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 131 x 200 x 11 mm

More About the Author

Paulo Coelho -

Paulo Coelho u lind në Rio de Zhanero në vitin 1947. Është konsideruar një nga autorët jug – amerikanë më të rëndësishëm të dhjetëvjeçarëve të fundit. Veprat e tij, të botuara në mbi 120 vende të botës dhe të përkthyera në më se 47 gjuhë të ndryshme, janë shitur në më shumë se 27 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania