Buy this product
1500 Lekë

Pavioni i kancerozëve ( Published by: Fan Noli in 2014 )

Translator:  Nikolla Sudar

Pjesë nga libri: Kostogllotovi kroi hundën: - Klima e atjeshme është e mrekullueshme. - Po transport a ka? - Posi jo, makinat venë e vinë rregullisht. - E ç'dua unë atje? Ajo e vështroi me bisht të syrit. Në bisedë e sipër, Kostogllotovit fytyra iu bë edhe më e butë, edhe më simpatike. - Ju, - ai mrroli ballin, si të vriste mendjen se ç'dolli të ngrinte. - Ju s'mund ta dini Zoja se në ç'pike të globit do të jeni e lumtur a fatzezë. E kush mund të thotë se e di këtë gjë për veten e tij? Nga një sëmundje e pashërueshme vdesin njerëzit dhe rrënohet vendi. Shërimi mund të ndodhë vetëm nga ndonjë mrekulli. Mbase në mos njerëzit, por të paktën vendi, mund të shërohet nga sëmundja vdekjeprurëse e frikës?

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-165-23-7
  • Page nr.: 610
  • Book dimensions: 145 x 205 x 31 mm

More About the Author

Aleksandër Sollzhenjicin -

All rights reserved. © 2015 Library Albania