Author Page

Paulo Coelho


Paulo Coelho u lind në Rio de Zhanero në vitin 1947. Është konsideruar një nga autorët jug – amerikanë më të rëndësishëm të dhjetëvjeçarëve të fundit. Veprat e tij, të botuara në mbi 120 vende të botës dhe të përkthyera në më se 47 gjuhë të ndryshme, janë shitur në më shumë se 27 milion kopje. Midis çmimeve më të fundit të marra nga autori është "Crystal Aëard 1999", akorduar nga World Economic Forum.

View author books

titleToAlt
Price: 900 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 650 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania