Faqja e autorit

Paul Scharre


Një ish- komando i ushtrisë së SHBA-së, që ka shërbyer në Irak dhe në Afganistan, PAUL SCHARRE është drejtor i Programit të Teknologjisë dhe Sigurisë Kombëtare në Qendrën për një Siguri të Re Amerikane. Ka shkruar për Wall Street Journal, New York Times, Foreing Affairs, Politico dhe del shpesh në CNN, FOX NEWS, NPR, MSNBC dhe BBC. Jeton në Virxhinia.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania