Buy this product
500 Lekë

Pasqyrë nate ( Published by: Emal in 2020 )


Përzgjedhja e krijimtarisë e sidomos mohimi i një pjese të saj nga ana e autorit është proçesi më i vështirë në studion e tij, i cili dëshmon, nga njëra anë talentin dhe nga ana tjetër përgjegjësinë e tij përpara lexuesit si dhe ç’është më kryesorja, flet për mjeshtërinë e tij artistike. Në rastin e poetes Elvira Malo, ky proçes tregon se krijimtaria e saj poetike nuk është shprehje e ekzibicionit apo e rastësisë, por rrjedhojë e talentit dhe këmbnguljes së saj të gjatë për të ardhur deri te ky libër, për përgatitjen e të cilit, ajo është kujdesur vetë në përzgjedhjen e poezive të saj nga dosja voluminoze, e mbushur për vite me rradhë.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Emal (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 04 576 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 74
  • Book dimensions: 132 x 202 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania