Buy this product
1000 Lekë

Pasion i pamposhtur ( Published by: Fan Noli in 2011 )

Author:  Stephanie Laurens
Translator:  Fatmir Dibra

Pasioni u ndez shpejt, ashtu si flaka nga era. Ai e puthte me afsh që ta bindte, t'ia prishte mendjen, ta joshte. Delia u flashk gjithë epsh në krahët e tij. Ajo i ngriti duart, ia mbështolli qafën me to dhe iu përgjigj duke e puthur me zjarr. Teksa i jepej me tërë trupin, edhe bota e Dellit u mbyll. U përqendrua tek ajo, e cila iu ngjesh me besim dhe sinqerisht. Pasi mbylli sytë dhe tërhequr kokën mbrapa, pas çdo goditje të zemrës Delia thithte fuqinë mashkullore të saponjohur, ndiente se si duart e fuqishme kërkonin linjat dhe përthyerjet e figurës së saj, duke e eksituar, por pa e detyruar aspak. Dell dëgjonte frymëmarrjen e shtruar të së dashurës, ndiente me kënaqësi ngrohtësinë e trupit të saj.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-86-63-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 145 x 205 x 23 mm

More About the Author

Stephanie Laurens -

Stephanie Laurens ka lindur në Sri Lanka, i cili ishte në atë kohë koloni britanike e Ceilon. Kur ajo ishte 5, familja e saj u zhvendos në Melburn, Australi, ku ajo u ngrit. Pas vazhduar nëpërmjet shkollës dhe duke fituar një Ph.D. në Biokimi në Australi, Laurens dhe burri i saj u zhvendos në Britaninë e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania