Buy this product
1200 Lekë

Pasion i fshehtë ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  Johanna Lindsey
Translator:  Fatmir Dibra

Dmitri ia nguli sytë Ketrinës, por ajo po ashtu i shmangej vështrimit të tij. Ajo shihte ngado, por vetëm në drejtim të tij jo. Po ç'po ndodhte me të? Ai nuk e kish parë Ketrinën pothuajse një vit. Një vit! Dhe tani luftonte me fuqitë e fundit me impulsin këmbëngulës që ta rrokte në krahët e tij. Dhe vetëm të mendosh pikërisht ajo e ndryshoi temën e bisedës kur Dmitri u përpoq t'i thoshte se e dashuronte atë! Po asaj aq i bënte. Me të vërtetë asaj aq i bënte!

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-99956-86-77-2
  • Page nr.: 400
  • Book dimensions: 145 x 208 x 28 mm

More About the Author

Johanna Lindsey -

All rights reserved. © 2015 Library Albania