Buy this product
500 Lekë

Pasardhësi ( Published by: Onufri in 2010 )

Author:  Ismail Kadare

Pasardhësi, vazhdimi i diptikut, pjesën e parë të të cilit përbënte Vajza e Agamemnonit, vepër e vitit 1985, u shkrua gati njëzet vite më pas në Paris. Pavarësisht se të dyja veprat kanë lidhje me njëra tjetrën, në mjaft botime të tjera ato kanë pasur një jetë të pa varur.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-87-13-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 178
  • Book dimensions: 140 x 205 x 18 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania