Buy this product
1500 Lekë

Paraja Bankat dhe Shoqëria (Pjesa I) ( Published by: in 2018 )


Ky libër është një udhëtim historik e ekonomik në sistemet monetare qe kanë mbisunduar dhe kanë administruar jetën ekonomike e financiare globale, si dhe në vende apo në territore shqiptare. I shkruar si një bashkëpunim i dy prej profesorëve më të shquar të fushës së historisë monetare dhe financiare shqiptare, me një gjuhë të qartë dhe shpjegime të dhëna fehtësisht të kuptueshme për të gjithë, ai është një kontribut i çmuar për t'u lexuar, studiuar e kuptuar më mirë historinë monetare dhe bankare, jo vetëm për profesionistët e arkeologjisë, numizmatikës, historisë dhe ekorvomisë, por edhe për studiuesit e rinj dhe lexuesin e gjerë.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-237-30-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 375
  • Book dimensions: 170 x 240 x 16 mm

More About the Author

Anastas Angjeli -

Profesor në fushën e ekonomisë dhe financës, me nje kontribut të shquar, vecanërisht në atë të Financave Publike dhe te Reformave Strukturore ne Ekonomi. Prej vitit 1982 e më pas ka kontribuar në profesoratin e Fakultetit të Ekonomisë së Universitetit të Tiranës e më tej, pas vitit 1990, me angazhimin ...

More about the author

Aristotel Pano -

All rights reserved. © 2015 Library Albania