Buy this product
500 Lekë

Paradoksi i aktorit ( Published by: Argeta LMG in 2015 )

Translator:  Bujar Doko

Fragment nga libri: Aktorja: Prej teje s’kam dyshim, as frikë Aktori: ... se mos e merr mbrapsht fjalën. Edhe në s’jam aq trim apo aq zemërfortë saqë shpejt t’ju harroj, do detyrohem tash që asgjë më të mos dua. Aktorja: S’do vijë ajo ditë e zezë, më mirë thuaj. Aktori: ... që prapë te ju të kthehem. Aktorja: Do t’ishte krejt e kotë. Aktori: Ti, moj mikeshë, je një shtrigë e mallkuar dhe unë do të të mësoj të flasësh. Do vrisja veten time, do t’ikja nga kjo botë... Aktorja: Ah, sa mirë do të ishte! Aktori: ... sikur ta bëja unë atë lloj poshtërsie... Aktorja: Pse jo atë? Ti ke bërë kushedi sa të tjera.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-192-29-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 84
  • Book dimensions: 141 x 203 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania