Publisher Books

Papirus

Tel: +355 69 21 92 608
Email: info@papirus.al
Address: Rruga Naim Frashëri Nr.47/1
Website: www.papirus.al

BOTIMET PAPIRUS JANË TË FOKUSUARA NË BOTIMIN NË SHQIP TË TEMATIKAVE TË RËNDËSISHME PËR SHOQËRINË SHQIPTARE, SI ATO LIDHUR ME BASHKIMIN EVROPIAN DHE ME DREJTËSINË (KOLEKSIONET EVROPA DHE LEX), ME KOMUNIKIMIN, SI EDHE ATO QË TRAJTOJNË DEBATET E MËDHA BASHKËKOHORE (KOLEKSIONI EKONOMI).
NJË VEND I VEÇANTË I KUSHTOHET REPORTAZHIT SI EDHE AUTORËVE TË EVROPËS LINDORE DHE QENDRORE.
LIBRAT E BOTIMEVE PAPIRUS GJENDEN JO VETËM NË SHQIPËRI, PO EDHE NË VENDET E TJERA SHQIPFOLËSE TË BALLKANIT.

View publisher books

titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 900 Lekë
titleToAlt
Translator:  Astrit Beqiraj
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 1350 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania