Buy this product
1200 Lekë

Panemi Grifsha ( Published by: Uegen in 2011 )

Author:  Suzanne Collins
Translator:  Taulant Hatia

“Emri im është Katnis! Pse nuk kam vdekur? Unë duhej të kisha vdekur”. Katnis, vajza e zjarrit, ka arritur të mbijetojë, edhe pse shtëpia e saj është shkatërruar. Geil është arratisur, familja e saj është e sigurt, Pita është kapur rob nga Kapitoli, Rajoni 13 në të vërtetë nuk ekziston. Tashmë ka drejtues të rinj. Revolucioni ka nisur! Katnis arriti të shpëtonte nga arena dhe, pa e ditur, ka qenë pjesë e revolucionit prej një kohe të gjatë. Rajoni 13 u shfaq si hije dhe kërkon të pushtojë Kapitolin. Me sa duket, të gjithë kanë pasur dorë në organizimin e planeve, përveç Katnis. Suksesi i rebelimit varet nga vullneti i Katnis për të pranuar përgjegjësitë dhe për të ndihmuar mijëra jetë të vendit të saj. Për ta bërë këtë, ajo duhet të bëhet “Panemi Grifsha”, pa menduar për kostot personale.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-062-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 348
  • Book dimensions: 138 x 204 x 25 mm

More About the Author

Suzanne Collins -

All rights reserved. © 2015 Library Albania