Buy this product
1200 Lekë

Pa lamtumirë ( Published by: Uegen in 2002 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Arian Lleshi

Zoe Filips, një grua tjetër e përsosur, një nga kulmet e trekëndëshit, një mjeke e madhe, një botë shpirtërore e ngrohtë, e gjerë, madhështore, e cila e merr Sidën prej një vogëlusheje të sëmurë ndonëse nuk e jep veten me vërtetësi të dhëmb shumë, të vjen keq kur je me të në faqet e romanit. Përballë saj Steel ka vënë semin, mjekun tjetër të mrekullueshëm, jo si antipod, por si një e vetme si një njeri që të ngroh e të jep shpirt të madh dëshirë të pa epur, qendrueshmëri. Njerëz të tillë janë të rallë në jetë? Jo, ashtu i tille , je ti, jam unë, është ai... Lexuesi me siguri gjen vetveten. Mos vallë romani ngecet diku, si një anije në rërë në malet e jomingut> Përkundër aty mer nota zgjidhje dhe fiton vërtetësinë reale. Dhe ti thua: Po këto vërtet ngjajnë edhe në jetën tonë. Kështu, pa lamtumirë mbyllen faqet e këtij libri që sapo përfunfojmë, duke medituar thellë për metaforën e përditshme, jo, jetës nuk i thuhet lamtumirë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2002)
  • Published in: 2002
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99927-794-9-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 390
  • Book dimensions: 140 x 205 x 30 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania