Buy this product
800 Lekë

Otello ( Published by: in 2015 )

Author:  Uilliam Shekspir
Translator:  Fan Stilian Noli

“Po u jap shqiptarëve një kryevepër shekspiriane në gjuhë të tyre. Jam munduar pesë muaj që ta shqipëronj dhe dy muaj të tjerë që ta limonj e t'i jap formën e funtme. Këndonjësit do të gjykojnë në e ktheva mirë. Unë mburrem vetëm që munda ta kthenj.” - Fan S. Noli

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4306 5 6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 239
  • Book dimensions: 146 x 212 x 20 mm

More About the Author

Uilliam Shekspir -

William Shakespeare (shqiptimi: Uiljëm Shejkspjë, në letërsinë shqipe i njohur si Uiliam Shekspir) ishte një dramaturg anglez që lindi më 23 prill 1564 në Stratford mbi Avon dhe vdiq më 23 prill 1616 në po të njëjtin qytet. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta. Kur flitet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania