Buy this product
700 Lekë

Origjina e Gollobordasve të Dibres (Kalabardhët) ( Published by: Dituria in 2019 )


Krahina e Gollobordës (Kalabardhës) është e njësuar me Dibrën që në lashtësi, kur banohej nga fisi ilir i penestëve. Në mesjetë feudalët arbërorë dhe ngjarjet historike, për këtë krahinë, kanë qenë të njëjta me Dibrën e epërme. Sot, kur shkruajmë për historinë, duhet të paraqesim saktë të kaluarën, në mënyrë që në të ardhmen të mos fshihet nga kujtesa, nga brezat që do të vijnë. Globalizmi gjithnjë e më i madh i shoqërisë, imponon ndryshime të shumta në jetën e secilit prej nesh, ku kulturat e ndryshme po deterritorializohen dhe konvergjohen.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-292-20-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 244
  • Book dimensions: 143 x 208 x 19 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania