Buy this product
620 Lekë

Oliver Tuist ( Published by: Dritan in 2005 )

Author:  Charles Dickens
Translator:  Manushaqe Bako

Oliver Tuisti është një djalë jetim dhe i varfër, të cilin e trajtojnë egërsisht në një strehë vorfnore. Pa asnjë kacidhe dhe i uritur, ky merr rrugën për Londër, po bëhet viktimë, duke rënë nën kthetrat e një bande grabitësish e xhepavjedhësish, që kryesohej nga krimineli Fexhin. Pas miqësimit me një zotëri bujar, në kohën kur burri bie pre e vidhet nga banda, Oliveri mëson, më në fund, të vërtetën se cila është origjina e vet: fiton një shtëpi, një trashëgimi dhe një familje!

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-668-4-X
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 145 x 205 x 15 mm

More About the Author

Charles Dickens -

All rights reserved. © 2015 Library Albania