Buy this product
300 Lekë

Olimpiadat kombëtare të matematikës 3 ( Published by: Botimet MAX in 2005 )


 Olimpiadat kombëtare të matematikës 3 përfshin ushtrime dhe problema për vitin e katërt të shkollës së mesme, të dhëna kryesisht në fazën finale të olimpiadave, por edhe në fazën e dytë.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-796-7-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 198
  • Book dimensions: 23 x 16 x 0 mm

More About the Author

Fatmir Hoxha -

Fatmir Hoxha ka lindur më 21.03.1968 në Pukë. Diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin 1991. Nga viti 1993-1996 ka punuar si gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pukë ku dhe ka ushtruar detyrën e Kryetarit. Në vitet 1996-1998 ka ushtruar detyrën e gjyqtarit në ...

More about the author

Agim Karçanaj -

All rights reserved. © 2015 Library Albania