Buy this product
1300 Lekë

Odisea (kopertinë speciale) ( Published by: Ombra GVG in 2009 )

Translator:  Llambro Ruci

Odisea është vepra, që ka ndikuar më shumë në psikologjinë dhe literaturën evropiane, pa të cilën as Servantes, as Defoe, as Stevenson, as Kafka, as Joyce, nuk do të kishin kryeveprat e tyre. Është poema epike së cilës Perëndimi i ka besuar kuptimin më të thellë të kërkimit, të udhëtimit, të fantazisë, të ëndrrës, të kthjelltësisë, të ironisë, të maskës, të aftësisë së pafundme të metamorfozës: ajo zë një pozicion kryesor pa të barabartë në formimin e identitetit perëndimor.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99956 38 19 1
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 634
  • Book dimensions: 152 x 217 x 50 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania