Buy this product
1000 Lekë

Odisea (kopertinë e thjeshtë) ( Published by: Ombra GVG in 2009 )

Translator:  Llambro Ruci

Odisea është vepra, që ka ndikuar më shumë në psikologjinë dhe literaturën evropiane, pa të cilën as Servantes, as Defoe, as Stevenson, as Kafka, as Joyce, nuk do të kishin kryeveprat e tyre. Është poema epike së cilës Perëndimi i ka besuar kuptimin më të thellë të kërkimit, të udhëtimit, të fantazisë, të ëndrrës, të kthjelltësisë, të ironisë, të maskës, të aftësisë së pafundme të metamorfozës: ajo zë një pozicion kryesor pa të barabartë në formimin e identitetit perëndimor.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99956 38 23 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 634
  • Book dimensions: 146 x 208 x 48 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania