Faqja e autorit

Odeta koço


Odeta Koço ka lindur më 6 dhjetor 1960 në qytetin e Tiranës. Ka përfunduar studimet në Institutin e Lartë Bujqësor. I pëlqen letërsia, një pasion bashkëudhëtar i përhershëm. Të shkruarit ka qenë një dëshirë e kahershme, qysh në adoleshencë, megjithëse prioriteti kryesor ka qenë e mbetet puna dhe familja.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania