Publisher Books

OMSCA-1

Tel: 0682260081
Email: omsca@abissnet.al
Address: TIRANA, RRUGA FREDERIK SHIROKA, PRANE SUPERMARKET JOENA

Shtëpia Botuese OMSCA-1, e cila e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1997, është nga shtëpitë botuese më të mira dhe më të vlerësuarat të vendit tonë. Ajo dallohet veçanërisht për seriozitetin e punës, që pasqyrohet më së miri në botimet e saj cilësore, e cila bëhet e mundur nga përkushtimi i stafit të saj profesional, i gjithi mbi 15- vjeçar.

View publisher books

All rights reserved. © 2015 Library Albania