Buy this product
1200 Lekë

Nulla dies sine linea ( Published by: in 2017 )

Author:  Dritëro Agolli

Përmbledhjen me aforizma dhe shprehje aforistike mendova ta quaj me një thënie latine : “Nulla dies sine linea “ , që shqipërohet asnjë ditë pa një vijë. Këto janë fjalët e Plinit , historian dhe mendimtar romak, për piktorin e famshëm të Greqisë antike Apelles. Shprehja e Plinit e ka kuptimin : asnjë ditë pa punë. – Autori Aforizmat e Dritero Agollit përbëjnë një libër me modele të stërlashta sa gjithë historia e mendimit njerëzor , po aq sa dhe me origjinalitetin e një shekulli të ri. Nuk është aspak e vështirë t’ua gjesh vendin dhe pozicionin aforizmave të këtij libri në strukturën terësore të veprës së Dritëro Agollit .

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99927-34-72-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 140 x 210 x 20 mm

More About the Author

Dritëro Agolli -

Dritëro Agolli lindi në Menkulas të Devollit. Pasi mori mësimet e para në vendlindje, vazhdoi gjìmnazin e Gjirokastrës, një shkollë me mjaft traditë. Studimet e larta për letërsi i mbaroi në Petërburg. Ka punuar shumë kohë gazetar në gazetën e përditshme "Zëri i popullit", dhe për shumë vjet ka ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania