Buy this product
1400 Lekë

Nuk ka dashuri më të madhe ( Published by: Fan Noli in 2013 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Xhimi Lazri

Në thellësitë e ujërave oqeanike u zhduk "Titaniku" i pambytshëm, duke marrë me vete jetët e qindra udhëtarëve. Atë natë të tmerrshme Eduina Uinfilld humbi prindërit dhe të fejuarin. Për shumë vite atë e mundonte një pyetje; pse e ëma kishte parapëlqyer të vdiste së bashku me të shoqin, duke lënë jetimë gjashtë fëmijë. Vetëm kur më në fund vetë Eduinës i lind një dashuri e madhe, e kupton të ëmën dhe e fal.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-165-16-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 425
  • Book dimensions: 145 x 205 x 25 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania