Buy this product
400 Lekë

Noprani ( Published by: Botart in 2017 )

Translator:  Sokol Mici

“I vetëm në shëtitje doli një mir thellë në pyllin e errësuar. Një dhelpër që e pikasi tha se miu qenka zbukuruar,” Futu thellë në pyllin e errët dke zbulo çfarë ndodhi papritur, me miun mendje-shpe jtë që kiskte përkallë bufin, gjarprin dhe Nopranin e uritur ...

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-219-36-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 32
  • Book dimensions: 216 x 269 x 2 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania