titleToAlt
Një udhëzues autoritativ për të kuptuar Kinën Bashkëkohore.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Duhet të përmbledhim me kujdes përvojën dhe mësimet e reformave ekonomike gjatë 30 viteve të fundit dhe të shikojmë se si kemi arritur deri më sot.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Demokracia botërore ishte ëndrra e fshehtë e filozofëve të mëdhenj klasikë. Drejt arritjes së këtij qëllimi më të madh nga të gjithë njerëzit, ata përshkruan programet e edukimit, fesë dhe sjelljes shoqërore, të orientuara drejt arritjes përfundimtare të një vllazërimi praktik dhe universal.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Libri më i kërkuar për foshnjat dhe të vegjlit me mbi 5 milionë kopje të shitura në mbarë botën. Anabel Karmeli feston 30-vjetorin e librit të saj më të mirë të gatimit me këtë botim special të përditesuar dhe të zgjeruar, ku tanimë përfshihen udhëzime të reja për ushqimin në dorë dhe akoma më shumë receta për të rritur fëmijë të shëndetshem e të lumtur.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 400 Lekë
titleToAlt
Antistres 2018
Price: 500 Lekë
titleToAlt
A very wise physician has said that every illness has two part what it is, and what the patient thinks about it.
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Çfarë janë pohimet positive? Pohimet janë bërë gjithnjë e më popullore, sidomos me anë të medias sociale. Shumë prej jush duhet të kenë pare pastime në instagram, Twiter e Facebook.
Price: 500 Lekë
titleToAlt
La constitution de I'Albanie independante etait si peu prevue par I'opinion publique que beaucoup d'esprits se demandent si elle n’est pas seulement une de ces inventions diplomatiques, telles qu'il en jaillit parfois dans les conferences internationales, quand on ne sait comment resoudre une difficulte; disons le mot, elle a ete une surprise.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
The authors of this volume have not worked in conjunction. Widely separated, engaged on other duties, and pressed for time, we have had no opportunity for interchange of views. Each must be held responsible, therefore, for his own section alone. If there be any discrepancies in our writings (it is not unlikely in so disputed a field of history} we can only regret an unfortunate result of the circumstances. Owing to rapid change in the relations of our country to the several Balkan peoples, the tone of a section written earlier may differ from that of another written later. It may be well to state that the sections on Serbia and Bulgaria were finished before the decisive Balkan developments of the past two months Those on Greece and Rumania represent only a little later stage of the evolution. That on Turkey, compiled between one mission abroad and another, was the latest to be finished.
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Das kleine Buch Albaniens Golgatha' ist im Wesentlichen eine Zusammenstellung von Presseberichten a us Kosova wahrend der Balkankriege, 1912-1913.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Owing to the disturbed conditions which prevailed throughout most of southeastern Europe during the summer and autumn of 1919, the journey recorded in the following pages could not have been taken bad in not been for the active cooperation of the Goverbments through whose territories we traveled and the assistance afforded by their officials and by the officers of their armies and navies to say nothing of the hospitality shown us by American diplomatic and consular representatives, relief - workers and others.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Compiled more than two thousand years ago by a mysterious warrior-philosopher, The Art of War is still perhaps the most prestigious and influential book of strategy in the world today, as eagerly studied in Asia by modern politicians and executives as it as been by military leaders since ancient times.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Price: 100 Lekë
titleToAlt
Nga parathënia e WALTER ISAACSON-it Shpesh më pyesin se cilin nga njerëzit që jetojnë sot, do ta vlerësoja në të njëjtën kategori me ata, për të cilët kam shkruar si biograf: Leonardo da Vinçi, Benjamin Franklin, Ada Lovelace, Steve Jobs dhe Albert Ajnshtajni. Të gjithe ishin shumë të zgjuar. Por nuk është kjo, ajo që i bëri ata të veçantë. Njerëzit e zgjuar janë shumë të zakonshëm dhe shpesh nuk arrijnë te bëhen të suksesshëm. Ajo që ka rëndësi është të jesh krijues dhe te kesh imagjinatë. Kjo është ajo që e bën dikë një novator të vërtetë. Madje kjo është arsyeja, pse përgjigjja ime ndaj kësaj pyetjeje është: Jeff Bezos.
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Çfarë thonë për Billie Eilish - in "Elegante, e shkathët, por edhe pak e rrezikshme".
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Lindur në Divjake me 7 nëntor 1953, ku kalova fëmijërinë dhe moshën më të bukur e të pasur të andoleshencës, jo aq të shpenguar sa flitet për këte moshë, por e bukur gjithsesi. Moshë e ndërtuar me copëza iluzionesh, si imazhe agimesh që shpërbëhen me lindjen e diellit. Janë ditët fatlume që papritur të mpleksin jetën tënde me jetë të mëdha e të dhimbshme, si ajo e profesorëve të mi, por jo jetë të humbura, aq sa të humbura ishin jetët e atyre që i shkaktuan këto dhimbje.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Kjo monografi kontribuon në studimin e kontratës së transportit në realitetin juridik shqiptar, duke sjellë një analizë të thelluar, shteruese, mbi normat me rëndësi për rregullimin e transportit të mallrave sipas Kodit Civil, kodeve dhe legjislacionit special në Republikën e Shqipërisë. Analiza përfshin jo vetëm interpretimin e legjislacionit të fushës në dritën e jurisprudencës dhe doktrinës shqiptare, por gjithashtu ofron një vështrim krahasues në pikat kryesore të legjislacionit italian përsa i përket fenomenit 'transport' dhe natyrës juridike të kontratës së transportit.
Price: 900 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania