titleToAlt
Me këtë libër modest synojmë dhe shpresojmë se do t'i hapim një dritare sado të vogël lexuesve shqiptarë, duke i zgjeruar atij horizontin me një çështje shumë aktuale se selefizmi.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Është e habitshme se sa pak kapacitet zotërojnë në shkencën e ekonomisë shumë nga njerëzit të cilët lëvizin në mes të jetës aktive.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
"Një legjendë, po çfarë është një legjendë? Në fund të fundit, unë besoj se kam qenë një krijisë njerëzore e vërtetë.".
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1260 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Një komb nuk mund të quhet me civilizim të lartë në qoftë se nuk e ka këtë libër të përkthyer në gjuhën e tij.
Price: 1700 Lekë
titleToAlt
Sa pak që e njohim hierarkinë e gjithësisë! Sa guxim duhet që të sfidojmë me madhështinë dhe epërsinë e diturisë një krijim të tillë?! Një milion botë mund të ekzistojnë ndër qiej...përtej vendqëndrimit tonë.
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Horizonti gjithmonë shfaqet jashtëzakonisht i sheshtë prej 360 gradësh rreth e qark atij që e vëzhgon, pavarësisht nga lartësia ku ndodhet. Të gjitha pamjet nga balonat, raketat, avionët dhe dronët amatorë tregojnë një horizont plotësisht të sheshtë në lartësinë mbi 20 milje. Vetëm NASA dhe "agjencitë e tjera hapësinore" qeveritare tregojnë një formë të lakuar të tij në fotot ose videot e tyre false CGI (imazhe që dalin nga kompjuteri).
Price: 1600 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër do të diskutohen shumë sekrete të rëndësishme të Tartarias së Madhe që mbase nuk i keni ditur kurrë dhe ato do mund t'ju trondisin mendjen.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Amerika u bë kombi më i madh dhe më produktiv në botë sepse kishim qytetarët më të shëndetshëm në botë. Kur sindikata Rockefeller filloi marrjen e profesionit tonë të mjekut në 1910, qytetarët tanë patën një rënie të madhe.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Të dashur prindër të fëmijës! Neglizhenca paguhet me pasojën dhe të humbur jemi të dy palët. Ju pyesni dhe mësoni. Ne do të gjendemi gjithmonë pranë jush. Në vend të lotëve dhe dhembjes, le të përjetojmë gëzimin e një fryti të shëndetshëm, që jetën na e bën më të lumtur.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Kacafytje 2020
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania