titleToAlt
Ky libër i Umberto Galimbertit është një hetim i thellë dhe i kthjellët i situatës së të rinjve. Është një libër për të rinjtë sepse të rinjtë, megjithëse nuk e dinë, ndihen keq. Dhe jo për shkak të krizave të zakonshme ekzistenciale që skërpitin me yje rinie, por sepse një bujtës turbullues, nihilizmi, sillet mes tyre, depërton në ndjenjat e tyre, u ngatërron mendimet, u fshin perspektivat dhe horizontet, u ligështon shpirtin, u trishton pasionet duke i bërë këto të zbërdhulëta.
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania