titleToAlt
Ka lindur në Vlorë, më 5 shtator 1942. Pasi mbaroi gjimnazin "Ali Demi" me rezultate shumë të mira, përfundoi "Shkëlqyeshëm" studimet për Farmaci në USHT. Ka punuar si farmacist, si drejtues dhe mësues e pedagog i shumë" brezave të farmacistëve. Ka shkruar mjaft tekste mësimore, ndërëkohë botoi edhe librin "Si të përdoren barnat në shtëpi", i pari i këtij lloji në vendin tonë.
Price: 800 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania